Wifi oplossingen

Het is bijna niet meer weg te denken. Wifi in het huishouden. Heb je een internet verbinding, dan heb je waarschijnlijk ook Wifi. Of het nou is om al je device’s te verbinden met het internet of je domatica in je huis te besturen. Maar is de snelheid, beveiliging of configuratie goed genoeg voor jou situatie? Van advies tot nazorg, wij houden van een persoonlijke aanpak.

SNELHEID

Test via onze Ookla Speedtest de snelheid die je momenteel behaald.

INTERFERENTIE

Een van de grootste veroorzakers van langzame Wifi verbindingen.

AFTERMARKET WIFI

Wij werken met de veelzijdige oplossingen van Ubiquiti. Voor elke probleem is er een oplossing.

CONFIGURATIE

De juiste instellingen zijn een must voor een goede Wifi verbinding.

Maximale snelheid

Haal je al het maximale uit je wifi verbinding? Test het hier via de markleider in Internet Speedtest’s. Controleer of je device op Wifi is aangesloten en gebruik onze Ookla Custom Speedtest om te kijken welke snelheid je momenteel haalt.

Vergelijk dit met je afgesproken snelheid van je internet provider. Hoe veel komt u tekort? Voor een goede inschatting probeer dan de test op verschillende plekken!

OOKLA SPEEDTEST

Aftermarket Wifi

Bent je er achter gekomen dat je in de snelheid veel tekort komt? Nu kunnen er heel veel dingen aan de hand zijn. Meestal ligt het aan het vermogen van je Accespoint icm. de configuratie en locatie. ITHanke is helemaal fan Ubiquiti Networks. UBNT maakt oplossing voor thuis tot complete stadion’s, dit icm. een goede prijs en kwaliteit verhouding waar grotere concurenten niet aan kunnen tippen. 

MEER VAN UBIQUITI

Interferentie

1 van de grote oorzaken is interferentie van andere elektromagnetische apparatuur. In klare taal, je Wifi Accespoint staat waarschijnlijk in de meterkast. Dit is opzich een logische plek, echter door de enorme vermogens die door de meterkast gaan wordt het Wifi Signaal enorm verstoort. Dit noemt met dus EMI (Electromagnetic interference)

METEN IS WETEN

ITHanke controleert of u apparatuur correct is ingesteld en geplaatst zodat het zo min mogelijk verstoring heeft van andere apparatuur of accespoint’s. 

MANAGEMENT

Op afstand houden wij je accespoint’s in de gaten. Zijn er problemen dan krijgt ITHanke een notificatie zodat we de eventuele problemen kunnen oplossen.

Configuratie

Zo veel mogelijkheden, ITHanke stelt de apparatuur correct in zodat je kan genieten van een optimale netwerk en internet verbinding. Met geavanceerde tools in ons Unifi Management systeem kunnen we meten of er een dekkende configuratie is op jou locatie. Staat een Accespoint te hard of te zacht te zenden dan kunnen wij dit remote aanpassen.

MEER INFO OVER UNIFI

Neem vrijblijvend contact op!

Ik lever enorm veel maatwerk, bel, app, mail gerust om vrijblijvend advies te krijgen zodat we tot een passende oplossing komen!

BEL MIJWHATSAPPMAIL

ITHanke is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van (koekjes) en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. ITHanke gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website, de integratie van social media, het verzamelen en analyseren van statistieken.