Netwerk oplossingen

Trage netwerkverbinding? De basis begint bij een goed ontwerp van uw netwerk. ITHanke begint eerste bij de basis van je netwerk te sleutelen, waardoor er vaak gigantische verbeteringen zichbaar zijn.

BEKABELING

Onderschat een goede kwaliteit kabel niet, audiofielen zullen niet anders zeggen. Als netwerk guru deel ik deze mening.

VEILIGHEID

Firewall? Heeft u een firewall? De meeste mensen hebben geen idee. Staat de deur open voor mensen van buitenaf?

SWITCHING

Een veel voorkomend probleem is dat er switch na switch geplaatst worden, waardoor er allerlei vetragingen gecreeërd worden.

Bekabeling

CAT5, 5e, 6, 7 snap je het nog? Kwaliteit kabels staan voor hogere bandbreedtes en minder verstoringen van stroomkabels. Als je het maximale uit je netwerk wilt halen en gereed wilt zijn voor de toekomst is het beknibbelen op een goedkopere kabel vaak een oorzaak van verstoringen op je netwerk. ITHanke werkt uitsluitend met hoge kwaliteit kabels voor een garantie van de optimale snelheden.

TOUGHCABLE

Switching

Een switch op juiste manier inzetten en configureren kan enorme verbeteringen op je netwerk veroorzaken. ITHanke heeft oplossingen voor 4 poorten tot 48 poorts switches met PoE tot 750W. Ook zijn er oplossingen voor buiten of vochtige omgevingen. Al deze switchen zijn extern te benaderen via ons Unifi Management Systeem.

8 POORTS16 POORTS24/48 POORTS

Veiligheid

Heb je jezelf wel eens afgevraagd of de voordeur open staat? Over het algemeen zijn de standaard router’s van de providers default ingesteld. Het juist configureren van je router en firewall is essentieel voor de veiligheid van je netwerk. Is dit niet genoeg hebben wij verschillende oplossingen die voor elke situatie geschikt zijn.

UNIFI USG UNIFU USG PROPFSENSE

Neem vrijblijvend contact op!

Ik lever enorm veel maatwerk, bel, app, mail gerust om vrijblijvend advies te krijgen zodat we tot een passende oplossing komen!

BEL MIJWHATSAPPMAIL

ITHanke is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van (koekjes) en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. ITHanke gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden: het optimaliseren van de website, de integratie van social media, het verzamelen en analyseren van statistieken.